Livet går vidare

Nu har jag förstått. Nu har jag äntligen förstått. Efter dagens "händelse" så vet jag vad jag går för. Vad jag ska göra. Hur jag ska tänka. Jag mår bättre nu. Jag mår bra!
Ingen eller inget ska förstöra för mig. Jag är bättre. Jag har planer. De planer ska bli av.
Jag ska se världen. Jag ska lyckas med mina drömmar.

Livet går vidare. Jag ska leva det livet. På det bästa sättet. På mitt sätt.

Det går ruskigt fort det här

Redan onsdag. Alltså så har jag haft tre skoldagar. Vi började med schemat i måndags. Det har gått ruskigt fort. Har redan haft två webbdesign lektioner. Har dock inte lärt mig så mycket på de två. ^^
Så imorgon är det torsdag. Då blir det datorn hela dagen. Vi börjar först med multimedia på morgonen, första lektionen. Sedan har jag grafisk kommunikation där det bara blir att fortsätta med annonsen vi började med igår.
    
Nu är man ju också tillbaka i vardagen. Då menar jag att jag går upp klockan sex varje morgon. Sitter på bussen i cirka en timme och sedan är i skolan till senast klockan fyra. Då kommer jag hem vid klockan sex. Då hinner jag ju inte med att göra så mycket. Så det blir att äta och sedan titta på tv eller sitta här. Usch, men sånt är livet.

Det finns de människor som har sina perioder nu. Då menar jag att de har riktigt jobbiga humörsvängningar. De fräser mot en och är riktigt otrevliga. Jag är riktigt emot sådant beteende. Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte köfta emot. Jag orkar inte med bråk, så då låter jag dem bara köra med mig.
      Men det värsta är då när folk ska vara så överdrivet duktiga. Jag kan jag kan jag kan. Man får inte chansen själv att visa vad man kan och går för. Då det finns någon som alltid hinner före, och sedan är kaxigare än nånsin.
Bajs för det tycker jag !

Lerängsvägen

image13

Lördag ska vara den roligaste dagen på veckan

Jag är inte på skrivhumör riktigt. Men det var ett tag sedan jag skrev.
Gårdagen var rolig. Det hände rätt mycket. I skolan skulle vi ha aktivitetsdag typ. Filma, ta kort, umgås. Alltså, treorna ville att vi skulle lära känna varandra. Så de delade in oss, ettor och tvåor i grupper. Vi tvåor skulle vara ledare och ta hand om ettorna. I min grupp var vi bara fyra. Två utav dem stack iväg vart annat. Så det var bara jag och en etta kvar. Som jag tog hand om. Haha! han var jätte söt och trevlig.
Det var en rolig dag. På kvällen gick jag och D på bio. Underbar och älskad av alla hette den. Den hade premiär igår.
Jag kan inte säga att den var så värst bra. Visst, man skrattade några gånger. Men den var nog för medelåldersfolk.
Så jag ger den en tvåa.

Idag åkte jag till borlänge, ännu en gång. Jag har varit där fem gånger den här veckan. Kanske borde flytta dit. =)
Jaja, där mötte jag upp D och vi gick till kupolen och shoppade. Jag hittade mig en rå snygg tröja. Den är rosa med paraplyer på!


Just nu, har jag jätte tråkigt. Jag vill göra något roligt. Men det händer inget här omkring. =P uscha buscha

Men tänk om min syster föder ett barn i ett annat land

Jag kom faktiskt upp ur sängen imorse. Jag var rätt pigg fastän klockan var kvart över sex. Det var nog det som väntade under dagen som gjorde mig pigg.
Jag och E åkte med mamma till Falun så vi kom lite tidigare till skolan. Men som alltid så hade vi något att göra, då menar jag att kolla på folk. Lugnetgymnasiet är riktigt stort och det går många elever på skolan så vi visste inte om folket som vi såg var nya eller gamla. Det är svårt det där.
Det var roligt att träffa folket igen. Få se hur folk hade förändrats. Det var en del skandaler. Men egentligen inget speciellt.
Första skoldagen är alltid värst. Bara en massa information och snack. Våran klass är nog värst när det gäller att prata. När lärarna läste upp reglerna på skolan så vart det kallabalik. När ledighet kom på tal så vart det kaos. Det står att man inte ska räkna med att man kan vara ledig från skolan. När de sa det så vart det prat prat prat. Så många dåliga förklaringar och förslag. "men tänk om min syster föder ett barn i ett annat land". Hur dumt låter inte det?
    Men jag får tänka att det bara är två år kvar till studenten. Sedan slipper jag denna klass. Jag menar inte er brudar. Ni förstår vad jag menar.

Inte nog med det. Shit, vad varmt det var idag. Som D sa, det är bara för att vi börjar skolan. Jag håller med.

Efter skolan så åkte vi gänget till borlänge och åt lunch. Det var mysigt. Sedan vart det lite shopping.

Snart kommer brorsan hit, igen. Kul.

En riktig snygging

Har ni sett Highschool musical filmen? Den är ju bara så bra. Jag har sett den filmen hur många gånger som helst. Ja, det är ju inte bara jag som tycker att den här killen är snygg.



image12
Zachary David Alexander Efron

Äntligen skola, eller?

Idag är det sista dagen på mitt sommarlov. Jag kan tyvärr inte säga att det har varit det bästa sommarlovet. Men kul har jag haft, de få stunder som jag har gjort något. Men jag kommer aldrig glömma sommaren 2007. Det är pågrund utav många saker. Inget jag ska gå in på nu.

Skola imorgon. Jag har längtat. Jag vet, det låter sjukt. Men ja, jag har faktiskt längtat. Det ska bli roligt med lite omväxling. Jag vet också att det här skolåret kommer bli jätte roligt. Med de ämnen jag har valt och alla kompisar. Det kommer att bli toppen. Jag känner det ...

I tvåan ska man på praktik i 5 veckor. Det låter rätt mycket. Men som vi alla vet, så går tiden ruskigt fort. Så det gäller att hitta en plats där man tror ska trivas och ha kul.
Min kusin jobbar på Elle tidningen i Stockholm. Hur tufft är inte det? Så jag tänkte faktiskt fråga henne om jag skulle kunna få praktisera där någon vecka. Det skulle vara jätte roligt.

En sak som jag funderar över. Hur ska jag ta mig upp ur sängen imorgon bitti, ungefär klockan halv sex på morgonen? Aldrig att jag kommer vara pigg iallafall. Jag har gått upp cirka 11 varje dag den här sommaren. Uscha, vad svårt det kommer bli. Men min kära telefon fixar det nog med min uberbra "morgonringsignal".

Jag har inte träffat de flesta på hela sommaren. Bara någon enstaka. Så jag saknar dem verkligen, det ska bli roligt att träffas igen. Jag undrar om de har förändrats? Har ni det?

Idag mår jag faktiskt lite dåligt. Huvudet dunkar och jag gäspar var tioende minut !


image11

Grattis till mig

Nu är man sjutton år. Härligt !




image9

image10

Pizza och karusell, ingen bra kombination

Jag hade så tråkigt igår och jag fick höra att det var crusing och tivoli i borlänge. Så jag pratade med S och frågade om vi kunde åka dit. Hon var på så jag for hem till henne så åkte vi sen till borlänge. Där köpte vi oss biljetter till karusellerna. Den första som vi åkte kändes som en evighet. Den ökade hastighet då och då. När man sedan hade gått av så var man helt borta. Man kunde då inte se helt klart. Efter det så gick vi och kollade på lite bilar, och det sög ju. S köpte sig en glass som hon gottade sig med. Sen ville vi åka en till karusell. För vi hade ju två åk kvar var. Vi åkte en karusell som såg riktigt slibbig ut. Den snurrade medans den åkte fram och tillbaka på sidorna. Skrek och skrek och skrek. Usch, vad hemsk den var. Men vi överlevde.
   Vi vart hungriga och delade på en Hawaii pizza. Smarrigt!
Sedan mötte vi upp M och fick åka lite bil. Han körde lite väl fort. Men sådan är väl han.
Efter våran lilla tur i bilen så började klockan bli mycket och vårat tåg skulle gå snart. Så vi tog mod till oss och använde våran sista biljett. Vi åkte karusellen som vi åkte först. För den tyckte vi var mysig. Det var som en riktig kick det där. Så vi bytte platser. Den här gången var ritkigt hemskt. Jag fick lov att hålla hårt så att jag inte skulle mosa S för mycket. Dessutom när jag höll så hårt så fick jag ont i armar och fingrar.
   Jag mådde dåligt hela kvällen efter det. Men kul hade vi!

Idag åkte vi till Insjön. Jag åkte endast med för att se SnyggErik. Ni vet, han som var med i Idol. Han var bra som vanligt.
Nu är jag hemma och är jätte trött. Imorgon är det min födelsedag!

Natti natti !

Nu blir det myspys framför tv:n med räkor. Smaskens! Vi ska se den där nya filmen med Beck. Den svaga länken tror jag att den hette.

Jag fryser om mina fingrar,så det är svårt att skriva . . . !



Alltså, den där Peter ger sig fan inte... han är så ensam. Vad ska man göra åt en sådan snubbe då. Antingen blir han ledsen eller sur för att man säger att han inte ska vara för på.




Natti natti !
image6

Peter är 24 år och kör lastbil .

Gårdagen var rätt konstig. Iallafall på kvällen.
När vi hade kommit hem från våran tripp till borlänge, såg jag att någon hade ringt mig. Jag sökte då självklart numret på hitta.se. Det kom fram ett namn jag inte kände igen. Jag tänkte inte mer på det. Några timmar senare får jag ett sms från den personen. Han sa att han hade lånat ut sin mobil till någon främling som han skjutsade. Jag hade ingen aning om vem det kunde ha varit. Så därför kom vi fram till att det måste ha varit en felringning. Efter det så ville han inte sluta sms:a. Ja, det flöt på. Peter heter han. Han är 24 år och kör lastbil. Han bor i en villa med sin katt sedan två år tillbaka. Peter berättade saker för mig, att han hade varit med om tragiska saker, därför hade han ingen flickvän. Han verkade rätt desperat, han frågade till och med mig om jag visste någon som var singel. Hallå, jag känner väl ingen som är i hans ålder? Jag skrev som ett skämt att jag var singel. Ja, jag skämtade. Men det förstod väl inte han, och då fick han för sig massor med saker. Riktigt skrämmande. Han är inte farlig, det förstod jag efter att ha pratat med honom ett tag. Han var trevlig, men ensam. Han har skrivit några sms, men jag har inte svarat på dem. Jag vill inte, vad ska jag skriva? Jag låter Peter vara, han kommer nog på snart att han var lite för påstridig.

" Ska man vara fin får man lida pin "

Solarium nu innan skolan börjar är något bra tycker jag. Det var det jag gjorde idag, jag känner att jag vill vara brun när jag kommer till skolan. Så de lägger märke till det. 
Det är en speciell känsla att ligga där, med musiken i öronen. Man känner att varje sekund kommer färgen på kroppen.
    Innan man lägger sig tänker man att " 30, det kommer kännas som en evighet i den här värmen". Men inte, idag gick det riktigt fort. Kanske för att tankarna flyger runt i huvudet och man inte tänker på att man ligger i den där värmen. Jag tror att jag han höra cirka sju låtar innan solariumet "dog". För när man ligger där så ser man ju ingen klocka, för man har de där sakerna för ögonen. Då räknar man låtarna istället. Så jag kom fram till sju stycken.
     Men efter att ha solat två gånger på så kort tid så känner jag hur det sticker på vissa delar på kroppen. Svanskotan till exempelt. Jag är alldeles röd, och jag var lite orolig idag när jag skulle sola för jag var fortfarande röd. Tänkte att det kanske skulle hända något med min svanskota =P. Men det ända som känns är en liten smärta som svider varje gång man lutar sig mot något. Men som man brukar säga, ska man vara fin så får man lida pin.

Natti natti !

Skolan börjar snart. Rättare sagt nästa onsdag. Jag ser faktiskt fram emot skolan. Jag tror att det blir ett roligt skolår iår. Mitt schema äger ! Visar bild nedan!


Nu ska jag nog sova, kanske titta på tv innan. Får se.

Min blogg håller jag på att designa om, ska få hjälp utav brorsan sen. Kommer nog att bli riktigt snyggt. Jag är inne på det gula =)


Min födelsedags nedräkning - 4 dagar kvar




image4

Aj, mina fossingar gör ont !

Idag har jag varit lite varstans faktiskt. Jag följde med brorsan och J till lager 157 som ligger i sågmyra. Jag diggar den affären. Mycket bra utbud av kläder. Både billigt och dyrt. Jag köpte mig ett linne. Riktigt nöjd.
Det som är dåligt med affären är att det stinker och är varmt som i en bastu. Ni vet vad jag menar, ni som har varit där.

Sedan hämtade vi upp L och åkte till Kupolen. Vi pratade mycket, minnen och skvaller. Det var länge sedan vi hittade på något.
Jag hittade inte så mycket, en behå och brun utan sol kräm. =)

Så nu efter en hel dag i mina nya röda skor, så gör det ont i fossingarna !

Timber !

Jag vaknade vid 12 idag, efter en rätt skön natt. Första natten i min säng på två veckor. Jag sov förvånandsvärt bra.

När jag kommer ner så har mamma beställt tid så att jag kunde sola solarium idag. Jag vart jätte glad och såg fram emot det.
På vägen ner till Rättvik där vi skulle sola så ser vi en kille sitta på marken, alldeles blodig. Han hade vurpat med moppen. Då ser jag att det är P, jag har gått i samma tyska grupp som honom. Så jag visste vem det var, mamma gick ur bilen för att kolla hur det var med honom. Mamma såg direkt att han behövde hjälp. Så vi körde honom till vårdcentralen. Där jag fick hjälpa till att hålla honom så att han inte skulle falla. För han var i chocktillstånd och var yr. Han blödde från händerna, det såg riktigt ialla ut.
Mamma stannade kvar där så att jag kunde sola. Det kanske låter konstigt. Men mamma tog hand om honom.

Att sola solarium var skönt! Med högst volym på radion låg jag där halvnäck och njöt. Jag kände hur jag fick färg på min vita kropp. Efter en stund vart det riktigt varmt, jag var nära på att gå ur flera gånger. Men jag tänkte, jag ska fan klara det den här gången.
Resultatet vart riktigt bra. Jag och J ska sola igen, den här veckan. Jag ska fan bli brun innan skolan. Skit samma om det räknas som fusk med solarium. Men jag kan faktiskt klaga på att det inte har varit så mycket sol i sommar.
      Jag tycker faktiskt inte om att vara ute i solen så mycket längre. När jag var mindre älskade jag att vara ute. Bada och sola. Jag var riktigt brun när skolan började. Men så är det inte längre. Nu sitter jag inne och sysselsätter mig med något. Inte bra . . .


Pappa sågade ner trädet som har varit ivägen för solen ! Livsfarligt var det, mamma skrek och var rädd och det vart dålig stämning. Men nu är det gjort ! TIIIIMBER !

Hem ljuva hem !

Nu är jag hemma efter en lång bilresa. Det tog cirka 3-4 timmar att åka hem till Dalarna. Men det gick rusktigt fort.

Så nu är jag hemma igen, till vardagen. Skolan börjar snart... och ja, jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt skönt med skolan. Nu får vi ju syssla med det vi intresserar oss av. =) Ska bli kul med filmande och sitta framför datorn. Skapa saker !

Idag blir det bara mys och slappt. Imorgon får jag se om jag kan ta mig någonstans. Vill träffa BABE (du vet vem du är) haha.

Per Gessle - Live på TV !

Brosans tjej fick ett kul erbjudande. Säkert fler som fått det också. Man skulle få se Per Gessle konserten på tv, live. Det var ju tufft. Men först trodde de att de hade fått gratis biljetter. Men men, så de dunkar på riktigt bra här hemma med Per Gessle musik. Många låtar man har sjungit på under åren.

Visst, jag är inget stort fan utav han, MEN kul att sjunga med ! =)

Ikea varje dag, känns det som !

Ja, faktiskt. Jag tror jag har varit på Ikea tre gånger på en månad. Och det tycker jag är väldigt mycket. Hur många gåner i månaden är man på Ikea liksom? Det ända jag har köpt där de tre gångerna är lite "bilder" och en maskot till mig själv. En rosa flodhäst. Så söt.



Örebro Shopping .

Som sagt, jag är nere i Malmköping. En liten stad utanför Eskilstuna. Jag behövde få komma bort lite. Och det har varit nyttigt för mig. Jag har varit lite överallt. Vi åkte hit i onsdags. Då var vi runt i stockholm, det var kul. Har inte varit där på ett tag. Sedan på kvällen var vi på gröna lund. Första gången för mig faktiskt. Ja, mobba mig... men sant är det.

Jag åkte massa saker, den dära bergodalbanan... usch vad hemsk den var. och det dära lustiga huset. Stor risk att man skulle göra sig illa där måste jag säga. Men det var en minnesvärd kväll.

När vi skulle hitta tillbaka till parkeringen inne i stockholm så gick vi vilse och det vart en lång tur i gamla stan.


Sedan de här andra dagarna har vi varit lite överallt som sagt. Västerås, eskilstuna och idag örebro. Jag har shoppat massor. Och är världens nöjdaste just nu ! =)


Jag kommer visa bilder på allt senare.


Nu blir det Per Gessle på tv och lite kvällsmat !

Bye

I´m back !

Ja, nu har jag gjort en ny blogg. Ni kanske minns mig. Monkeyboobie. Jag gjorde en ny av personliga skäl.

Jag är just nu hos min bror i malmköping. Så ni får ursäkta designen på bloggen. Jag kommer definitivt fixa till den när jag kommer hem !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0