Söndag, slapp dag.

Nu känner jag att jag ska uppdatera denna blogg lite oftare! Men jag kommer ha mycket att göra framöver. Så jag hoppas på att kunna skriva lite då och då.

Jag undrar, vem/vilka är det som läser min blogg varje dag. Rätt spännande det där faktiskt.

En sak jag vart riktigt förbannad över i fredags. Ett ämne som tagits upp i de flesta bloggar och tidningar. Att Daniel åkte ur Idol i fredags. Jag förstår verkligen inte hur svenska folket tänker. Jag skäms över att vara svensk, seriöst. Jag tänker typ blir amerikansk medborgare eller något.
Efter detta fiaskot så tror jag att Idol inte alls kommer vara lika populärt. Det har helt gått över styr. Jag är inte alls lika intresserad längre.
De två första Idol åren var bäst. Då Darin och Sebastian var mina favoriter.

Jag har börjat läsa Harry Potter - De vises sten. Jag har bestämt att jag ska läsa hela serien. Jag är ju ett stort Harry Potter fan, men skäms lite för att jag inte har läst alla böckerna än. Jag har sett alla filmerna tusen gånger typ. Så nu har jag tagit mig i kragen och börjat läsa. Mysigt värre.

Mattis bror, ska vi fika någon dag? Miss yah !

Vad dålig jag är.

Usch ja, nu har jag inte skrivit på väldigt länge. Jag skäms. Så får det ju inte gå till.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, är kanske inte på skrivhumör just nu. Det har inte varit så mycket skrivande för min del på länge. När jag väl skriver är i bilddagbokens forum eller på msn.
Jag gör och kollar bara på film nu för tiden. Det blir mycket sådant.

Vi vann ju filmmarathonet, vill inte skryta. Men det var första dokumentärfilmen vi gjorde.

När jag ser på film så analyserar jag hela filmen. Jag tittar inte för skoj skull. Jag tänker på allt i filmen. Hur de har gjort, filmkompostioner, musik, ljud, vinklar, handling, skådespeleri, effekter och så vidare. Att jag går media, inriktigt rörlig bild har förstört min "titta på film för skoj skull". Men det gör dock ingenting, för jag gillar att diskutera film med andra filmintresserade. Dessutom så blir jag inspirerad till mitt eget filmskapande.

Just nu är jag inne på min tredje vecka på praktiken. Som sagt, jag praktiserar på Film i Dalarna. Där vi digitaliserar film. Det börjar bli lite långtråkigt men det funkar. Vi får träffa massa roligt folk och se massor massor med film. En merit för livet.

Den 4:e december far jag och Dess till globen för att se på The Hives! Vilket ska bli ruskigt roligt.

RSS 2.0